Close
Loading...

Jobbet
Til vores station i Københavns Lufthavn i Kastrup søger vi en dygtig og motiveret driftsleder, der skal indgå i Passagerafdelingens team af Duty Managers. Opgaverne består primært i at disponere og allokere personalet, og sikre at de rette medarbejdere varetager de mange forskellige opgaver, som ved flyankomster og afgange hører under Passagerafdelingens ansvarsområder. For at driften kan dækkes må man påregne at arbejde hveranden weekenden samt have skiftende arbejdstider.

Som Duty Manager vil du have ansvar for at sikre, at opgaverne på dagen løses rettidigt, korrekt og sikkerhedsmæssigt forsvarligt, og at ressourcerne disponeres lønsomt, optimalt og til kundernes tilfredshed. Yderligere vil du som Duty Manager have det overordnede personaleansvar på dagen.

Passagerafdelingens Duty Managers arbejder tæt sammen med kollegaer i tilsvarende stillinger i Rampe- og Operationsafdelingen, for at drive den daglige operation af ankommende og afgående fly over hele døgnet.

Foruden at drive operationen i dagligdagen, vil du som Duty Manager have personaleansvar for passageragenterne i din tildelte gruppe på op til 25 medarbejdere. Det indebærer bl.a. at afholde personalesamtaler, udvikling af medarbejdere, kommunikere og udstikke regler og retningslinjer og tilsikre at passageragenterne overholder disse.

Som Duty Manager vil du ligeledes skulle tage del i rekrutteringen til afdelingen og varetage lederrollen ved diverse personalesager.

Med reference til afdelingens øverste ledelse, bliver dine primære arbejdsopgaver følgende:

 • Ansvarlig for planlægning af arbejde for passageragenterne ved flyankomster og afgange, med stort fokus på at drive operationen effektivt.
 • Daglig personaleledelse af- og sparring med passageragenterne – herunder sikre at mandskabet møder rettidigt og overholder gældende retningslinjer og procedurer.
 • Daglig kontakt til vores kunders repræsentanter, til lufthavnen og til øvrige samarbejdspartnere.
 • Rapportering til afdelingens øverste ledelse.
 • Registrering af arbejdstid, der falder uden for det planlagte skift, i vores tidsregistreringssystem.

Det er medarbejderne i Passagerafdelingen, der er ansvarlige for at yde passagererne service af højeste standard, og som derved er vores kunders ansigt udadtil. Vores kunder stiller store krav til ’on time performance’, hvilket igen stiller krav til afdelingens Duty Managers om, at være skarpe i koordineringen af div. opgaver der tildeles passageragenterne, således at vi som afdeling leverer vores ydelser rettidigt.

Profil
Vores kommende Duty Manager kommer med ledererfaring og gerne fra en lignende stilling. Yderligere lægges der vægt på følgende personlige karaktertræk og faglige kompetencer:

 • Du har evnen til at bevare roen og overblikket i pressede situationer, hvorfor en høj stresstærskel er en absolut nødvendighed.
 • Du er stærk kommunikativt og du har en positiv og imødekommende tilgang til opgaver og omgivelser.
 • Du har gennemslagskraft, er målrettet og systematisk anlagt, men mindst lige så vigtigt er det, at du er empatisk, udadvendt og stabil.
 • Du har mod på at opnå indgående kendskab til procedurer og arbejdsgange i Passagerafdelingen, samt til gældende lokalaftaler for Passagerafdelingen.

For at bestride stillingen er det et krav, at du er flydende i skrift og tale på dansk og engelsk, samt kan gøre dig forståelig på svensk/norsk. Yderligere er det et ultimativt krav, at du kan fremvise en ren straffeattest samt har kørekort.  

Branchekendskab er en fordel, men ikke en nødvendig forudsætning for at bestride stillingen.

Stillingen er under lokalaftale forhandlet af Duty Manager gruppen i Passagerafdelingen og under Industriens Funktionær Overenskomst.

Vi kan tilbyde en spændende og alsidig arbejdsplads i et internationalt miljø, hvor to dage aldrig er ens. Du vil blive en del af et godt team med gode kollegaer, der hjælper og passer på hinanden, og en del af en arbejdsplads med en god og uhøjtidelig stemning, med plads til humor i hverdagen.

Søg stillingen
Upload din motiverede ansøgning, CV og straffeattest samt andre relevante bilag senest d. 15. august via vores e-rekrutteringssystem. Samtaler forventes afholdt i uge 34.

Benyt ansøgningsfunktionen her på siden og upload alle dokumenter under ”CV”.
Straks efter oprettelse af profil og ansøgning modtager du en bekræftelse per mail.
Hvis dette ikke sker, bør du tjekke dit spamfilter og opdatere din mail server, så du fremover modtager de nødvendige opdateringer i rekrutteringsprocessen.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Deputy Passenger Manager Anne B. Angaard på anne.angaard@menziesaviation.com.


Vi ser frem til at høre fra dig!

Kort om Menzies Aviation

Menzies Aviation er en af verdens største leverandører af groundhandling ydelser. Vi leverer ydelser til passagerer, rampe og fragt for flere af Verdens førende flyselskaber. Vi beskæftiger mere end 30.000 medarbejdere, som betjener mere end 500 luftfartsselskabers kunder, fordelt på mere end 200 lufthavne og over 6 kontinenter.

Medarbejderen er hjertet i vores virksomhed og nøglen til vores succes. Vi søger energiske, innovative og dynamiske individer til virksomheden, som på trods af sin størrelse, vægter sine kerneværdier og rødder som et familieforetagende højt. Overalt i Verden arbejder vi med integritet for at levere en fremragende, sikker og effektiv service til vore kunder inden for luftfarten.


 
Loading...
Close map
Location
Copenhagen Airport
Terminalgade 1, Kastrup, Copenhagen, Denmark, 2770
Loading...
 • Location:
  Copenhagen Airport
 • Region:
  Northern Europe
 • Function:
  Aviation
 • Vacancy Type:
  Full-Time Permanent
 • Working Pattern:
  Skiftende over hele døgnet
 • Closing Date:
  15 August 2019
Loading...