Close
Loading...

Bagage Portør

Vi søger bagageportører med forventet tiltrædelse i januar og februar 2019. Der vil være tale om en fastansættelse på deltid, med god mulighed for at opnå flere timer. Jobbet er med skiftende arbejdstider over døgnets 24 timer. Der planlægges fri hver anden weekend.

Informationsmøde / Assessmentcenter
Det er afgørende, at du kan deltage i vores indledende Informationsmøde :
  onsdag 14. november 2018 om eftermiddagen.
På dette møde vil de indkaldte ansøgere blive grundigt informeret om jobbets indhold og vilkår.
Efter Informationsmødet vil relevante kandidater blive indkaldt til individuel samtale, som vil foregå : 21-23. november 2018

Jobindhold
Det er medarbejderne i rampeafdelingen, der varetager den fysiske håndtering af opgaven ved flyankomster og afgange. Det er ofte forbundet med korte deadlines. Vores kunder stiller store krav til ”on time performance”, hvilket igen stiller krav til vores medarbejdere om, at udføre opgaverne med stort fokus på sikkerhed, præcision og effektivitet.

Profil
Som portør er det et krav, at du har kørekort til Kat.B. At du er flydende på dansk i skrift og tale, og at du behersker engelsk på et ret sikkert niveau. Du skal kunne fremvise ren straffeattest.

Du er i stillingen afhængig af at have et godt helbred, da der er tale om et job af hård fysik karakter, med skiftende arbejdstider over hele døgnet, og der arbejdes udendørs i al slags vejr. Du skal have gode samarbejdsevner, godt humør og en generel positiv tilgang til de opgaver, der bydes dig.
Her kan du se lidt stemningsbilleder fra dagligdagen: https://vimeo.com/275071186

Vi kan tilbyde dig en spændende og alsidig arbejdsplads i et internationalt miljø, med stor variation i dagligdagen og mulighed for faglig udvikling. Du vil blive en del af et godt team med gode kollegaer, der passer på og hjælper hinanden. Vi har en arbejdsplads med en god og uhøjtidelig stemningen, og der er plads til humor i hverdagen.

Ansøgning
For at søge skal du benytte knappen Apply Now her på siden. Venligst upload Ansøgning, CV og Straffeattest under "CV" i ansøgningsprocessen. Straks efter oprettelse af profil og ansøgning bør du modtage en bekræftende mail og anmodning om, at gennemføre 2 tests.

Hvis dette ikke sker, bør du checke dit spamfilter og opdatere din mail server, så du fremover modtager de nødvendige opdateringer i rekrutteringsprocessen.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


 
Loading...
Close map
Location
Copenhagen Airport
Lufthavnsboulevarden 6, Kastrup, Copenhagen, Denmark, 2770
Loading...
 • Location:
  Copenhagen Airport
 • Region:
  Northern Europe
 • Function:
  Aviation
 • Vacancy Type:
  Part-Time Permanent
 • Closing Date:
  31 October 2018
Loading...