Close
menu close
Accessibility
Language
Loading...
 

Er du vores nye Turnaround Coordinator (TRC) / Operations Agent?

 

Vi har behov for at mande op i vores Operations Afdeling hos Menzies Aviation i Københavns Lufthavn og derfor søger vi en erfaren turnaround coordinator (TRC)/operation agent.

Du vil i rollen som TRC få ansvar for at sikre rettidig og korrekt udarbejdelse af en række opgaver relateret til flyets ankomst og afgang. Dette inkluderer sikkerhedsansvar, koordinering af diverse services på flyvendinger, broføring, kommunikation med interne- og eksterne parter, samt at tilsikre at dokumentation relateret til flyets vægt- og balance udfyldes korrekt. Derudover vil der løbende komme diverse ad-hoc opgaver.

Stillingerne er med tiltrædelse  efter aftale. Der er tale om deltidsstillinger på min. 118 timer pr. måned, med gode chancer for at opnå flere timer.

 

Hvem søger vi:

  • Du skal have gode samarbejdsevner, godt humør og en generel positiv tilgang til de opgaver der bydes dig.
  • Du være i stand til at varetage mange opgaver på samme tid og håndtere dem med stor præcision, så vi sikrer at de fysisk udførte opgaver stemmer overens med det data vi opdaterer i vores systemer.
  • Du skal have evnen til at træffe hurtige beslutninger og det er vigtigt at du er i stand til at håndtere opgaverne ansvarsfuldt og med stor imødekommenhed overfor vores kunder, da du vil have en meget synlig funktion overfor vores samarbejdspartnere.
  • Det er et krav at du har ren straffeattest og kørekort kat. B, samt at du er flydende på dansk og engelsk i skrift og tale.
  • Da der er tale om et job der kræver viden, forståelse og erfaring indenfor flyhandling/ground operations, er det et krav at du har tidligere erfaring som Gate Coordinator/Turnaround Coordinator. Hvis du har kendskab til systemet ALTEA, vil det også være en fordel.

Der er tale om et job med skiftende arbejdstider over hele døgnet og mange af opgaverne kræver at du både skal arbejde indendørs og udendørs i al slags vejr.

 

Hvad kan vi tilbyde:

  • Vi kan tilbyde dig et job i en spændende og alsidig virksomhed i et internationalt miljø, hvor to dage aldrig er ens.
  • Du kommer til at have en bred kontaktflade til mange forskellige mennesker som alle arbejder i og omkring flyene.
  • Du vil blive en del af et godt team med gode kollegaer, der passer på og hjælper hinanden.
  • Vi har en arbejdsplads med en god og uhøjtidelig stemning, hvor der er plads til humor i hverdagen samt med muligheden for at udvikle sig løbende.

 

Hvem er vi:

Menzies Aviation er en af verdens største leverandører af groundhandling ydelser. Vi leverer ydelser til passagerer, rampe og fragt for flere af verdens førende flyselskaber. Medarbejderne er hjertet i vores virksomhed og nøglen til vores succes. Vi søger energiske, innovative og dynamiske kollegaer til Menzies, som på trods af sin store størrelse, vægter sine kerneværdier og rødder som et familieforetagende højt.

 

Ansøgning:

For at ansøge skal du benytte knappen Apply Now/Søg Nu her på siden. Venligst upload Ansøgning, CV og Straffeattest under "CV" i ansøgningsprocessen.

Vi vil opfordre dig til at tjekke dit spamfilter og opdatere din mail server, så du modtager de nødvendige opdateringer i rekrutteringsprocessen.

 

Hvis du har spørgsmål , er du velkommen til at kontakte Operation Manager Line Andersen på e-mail: line.andersen@menziesaviation.com

 

Vi ser frem til at høre fra dig!


 
Loading...
Close map
Location
Copenhagen Airport
Terminalgade 1, Kastrup, Copenhagen, Denmark, 2770
Loading...
  • Location:
    Copenhagen Airport
  • Region:
    Northern Europe
  • Function:
    Aviation
  • Vacancy Type:
    Part-Time Permanent
  • Closing Date:
    30 April 2024
Loading...
Loading