Close
menu close
Loading...

Menzies Aviation söker nu Arrival Agents som vill bli en del av ett världsomspännande företag och spela en viktig roll i varje resenärs resa!  

Gör någons dag, varje dag

Vid välkomnandet av människor från hela världen, guidar du och assisterar du dem genom hela deras resa på flygplatsen. Som agent på ankomstservice är du behjälplig med att upprätta rapporter för försvunnet och skadat bagage. Du har ett trevligt och positivt bemötande för korrekt hantering av uppgifterna. Du tycker om att ge service till vår personal och våra kunder. För att trivas i rollen krävs det också att du är stresstålig, har ”skinn på näsan” och van att ta itu och lösa de olika uppgiftena som uppstår samt har erfarenhet av att arbeta självständigt. Arbetet kan ibland innebära tunga lyft och kan därför vara fysiskt krävande.


Din roll

Som en del av vår ankomstserviceteam kommer du att vara behjälplig att upprätta rapporter för försvunnet och skadat bagage, du blir våra kunders bagagedetektiv. Ditt bemötande och lugn är grundpelarna i ditt arbete. Genom att följa flygbolagsspecifika procedurer, sätter du våra kunder och dera kunders behov främst i allt du gör.


Det du behöver ha med dig i bagaget:

 • Kund- och säkerhetsfokus
 • Tydlig, självsäker och ärlig kommunikation
 • En approach som är respektfull, vänlig och stöttande
 • Pålitlig, punktlig och förmåga att organisera
 • Flexibilitet och förmågan att anpassa sig till förändrade prioriteringar och situationer
 • Fullständiga gymnasiebetyg
 • Svenska och engelska i tal och skrift


Vad du får av oss

Du kommer att vara del av en organisation som förstår värdet av den roll medarbetarna spelar. Du kommer snabbt att märka att flygplatsmiljön är en unik plats att arbeta på. Flygplatsvärlden är en värld i sig, en folkrik värld med ett högt tempo, där ingen dag är den andra lik. Du kommer att arbeta i en variationsrik miljö med utvecklingsmöjligheter där du har vårt fulla stöd, för att hjälpa dig genom din karriär och utveckling hos oss.

Som anställd hos oss krävs det att du genomgår en säkerhetsprövning genom Transportstyrelsen i enlighet med Airport Regulations, där godkänt resultat krävs. För att uppfylla dessa krav är en del att du kan bevisa vad du gjort de senaste 5 åren i form av referenser och stödjande dokumentation, så som intyg och certifikat.


Anställningsvillkor

Startdatum:
Efter överenskommelse. Anställningen inleds med en gedigen utbildning där teori och praktik varvas
Arbetstider: 
Skifttjänstgöring, vilket innebär tjänstgöring dag, kvällar och helger. Ob-tillägg enligt gällande kollektivavtal
Omfattning: 
75% visstidsanställning med möjlighet till tillsvidare
Placering: 
Arlanda flygplats
Urval: 
Sker löpande så varmt välkommen med din ansökan innan ansökningstiden har gått ut (tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag).
Sista ansökningsdag:
2022-02-14

 

Om Menzies Aviation

Menzies Aviation är ett globalt markserviceföretag där passagerare, ramp och frakt hanteras. Vår personal tar hand om miljoner passagerare och ser till att bagage hanteras, flygplan är klara för boarding och att bagaget hanteras varsamt.

Med verksamhet i 31 länder vid mer än 140 stationer och ett världsomspännande team med fler än 21000 anställda, hanteras över 500 flygbolag och över en miljon flygningar och 1,6 miljoner ton frakt varje år... och vår verksamhet växer fortfarande. Vi arbetar för att vara bäst på det vi gör och det betyder att vi anställer de bästa i branschen.


 
Loading...
Close map
Location
Stockholm Arlanda Airport
Stockholm - Arlanda Flygplats, Arlanda, Sweden, 190 45
Loading...
 • Salary:
  Monthly
 • Location:
  Stockholm Arlanda Airport
 • Region:
  Northern Europe
 • Function:
  Aviation
 • Vacancy Type:
  Part-Time Fixed Term
 • Closing Date:
  14 February 2022
 • Fixed Term End Date:
  30 September 2022
Loading...