Close
Loading...

Menzies Aviation söker nu flera serviceinriktade Check-in agenter till Landvetter flygplats!

GÖR NÅGONS DAG, VARJE DAG

Som en del i vårt team, spelar du en viktig roll i varje resenärs resa

Din roll:
Som ansiktet utåt för Menzies Aviation och flygbolagen du representerar, är du början på resan för flera olika människor. Vid välkomnandet av människor från hela världen, guidar du och assisterar du dem genom hela deras resa på flygplatsen. Från check-in och bag drop, till boarding och gater samt ankomster, försäkrar du att våra resenärer är välinformerade och befinner sig på rätt plats vid rätt tillfälle. Genom att följa de säkerhetsföreskrifter och flygbolagsspecifika prodecurer sätter du våra kunders, och dera kunders behov främst i allt du gör.

Du är en person som har en utpräglad servicekänsla och vill göra skillnad i kontakt med våra kunder. Du tycker om att ge service till vår personal och våra kunder. Du gillar utmaningar och trivs att arbeta i högt tempo. Är du därtill social, har ett lösningsfokuserat förhållningssätt och tycker om att arbeta i team? - Då kommer du att trivas och utvecklas hos oss! 


Det du behöver ha med dig i bagaget:

 • Kund- och säkerhetsfokus
 • Tydlig, självsäker och ärlig kommunikation
 • En approach som är respektfull, vänlig och stöttande
 • Pålitlig, punktlig och förmåga att organisera
 • Flexibilitet och förmågan att anpassa sig till förändrade prioriteringar och situationer
 • Svenska och engelska; flytande i tal och skrift
 • B-körkort


Vad du får av oss:

Du kommer att vara del av en organisation som förstår värdet av den roll medarbetarna spelar. Du kommer snabbt att märka att flygplatsmiljön är en unik plats att arbeta på. Flygplatsvärlden är en värld i sig, en folkrik värld med ett högt tempo, där ingen dag är den andra lik. Du kommer att arbeta i en variationsrik miljö med utvecklingsmöjligheter där du har vårt fulla stöd, för att hjälpa dig genom din karriär och utveckling hos oss.

Som anställd hos oss krävs det att du genomgår en säkerhetsprövning genom Transportstyrelsen i enlighet med Airport Regulations, där godkänt resultat krävs. För att uppfylla dessa krav är en del att du kan bevisa vad du gjort de senaste 5 åren i form av referenser och stödjande dokumentation, så som intyg och certifikat.


Anställningsvillkor:

Startdatum: Du börjar din anställning 2019-03-18 med ett flertal veckors utbildning där teori och praktik varvas.
Arbetstider: Skifttjänstgöring, vilket innebär tjänstgöring dag, kvällar och helger. Ob-tillägg enligt gällande kollektivavtal
Omfattning: Visstidsanställning med 75% sysselsättningsgrad t.o.m 2019-09-30 med mycket goda chanser till förlängning. 
Placering: Landvetter flygplats 


Om Menzies Aviation:
Menzies Aviation är ett globalt markserviceföretag där passagerare, ramp och frakt hanteras. Vår personal tar hand om miljoner passagerare och ser till att bagage hanteras, flygplan är klara för boarding och att bagaget hanteras varsamt.

Med verksamhet i 31 länder vid mer än 140 stationer och ett världsomspännande team med fler än 21000 anställda, hanteras över 500 flygbolag och över en miljon flygningar och 1,6 miljoner ton frakt varje år... och vår verksamhet växer fortfarande. Vi arbetar för att vara bäst på det vi gör och det betyder att vi anställer de bästa i branschen.

 

Låter detta som en spännande utmaning för dig? Välkommen med din ansökan (CV samt personligt brev) snarast då intervjuer sker löpande. Dock senast 2019-03-10

Eventuella frågor om tjänsten kan ställas till HR-avdelningen - se.job@menziesaviation.com

 


 
Loading...
Close map
Location
Gothenburg-Landvetter Airport
Landvetter Flygplats, Landvetter, Centralgrinden, Sweden, 438 80
Loading...
 • Salary:
  Monthly
 • Location:
  Gothenburg-Landvetter Airport
 • Region:
  Northern Europe
 • Function:
  Aviation
 • Vacancy Type:
  Part-Time Fixed Term
 • Working Pattern:
  Shift
 • Hours Per Week:
  28,5
Loading...