Close
menu close
Loading...
 

Overzicht

Mensen. Passie. Trots. Dit is wat onze teams drijft sinds 1833.


Sindsdien hebben we ons ontwikkeld tot een cruciale partner in de wereldwijde luchtvaartindustrie en leveren we tijdkritische logistieke diensten op 200 locaties in meer dan 37 landen, verspreid over zes continenten. Maar de kern van ons bedrijf zijn onze mensen. Als je op zoek bent naar een functie met mogelijkheden om te leren en je te ontwikkelen, kan dit het begin zijn van een spannende reis.

Jij maakt onderdeel uit van een team dat bestaat uit Dutymanager, Voorman, Ass. Voorman. Binnen deze rol rapporteer je aan de Dutymanager en wordt er van je verwacht dat je secuur, systematisch en volgens procedures te werk gaat. Dat vraagt om een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Jouw dagelijkse bezigheid bestaat uit het afhandelen van import- en exportvrachten, het opbouwen van zendingen, laden en lossen van de vrachtwagen, het inwerken van nieuwe/tijdelijke medewerkers, werken via het gezondheids- en veiligheidsbeleid, het bedienen van een heftruck en nog veel meer andere afwisselende werkzaamheden.


Dit alles klinkt jou natuurlijk als muziek in je oren daar jij je helemaal thuis voelt in de bedrijvigheid die Schiphol met zich meebrengt. De werksfeer is informeel en gericht op teamspirit.

 

Wanneer je solliciteert op deze functie, zien wij graag de volgende punten bij je terug. 
Je hebt:
•    Het is een pré wanneer je ervaring hebt in de luchtvracht;
•    Minimaal een (v)mbo diploma op zak;
•    Affiniteit met logistiek en luchtvaart; 
•    Je bent gedreven, flexibel en in teamverband werken in je natuur zit;

 

Diversiteit

Menzies Aviation is een toegewijde werkgever die gelijke kansen biedt en moedigt sollicitaties aan voor voldoende gekwalificeerde en in aanmerking komende sollicitanten ongeacht geslacht, ras, handicap, leeftijd, seksuele geaardheid, geslachtsverandering, religie of overtuiging, burgerlijke staat, zwangerschap en moederschap. We streven naar het creëren van een inclusieve werkomgeving, waarin de verschillende kennis, perspectieven, ervaringen en benaderingen van ons wereldwijde personeelsbestand vertegenwoordigd zijn. Waar iedereen zich gewaardeerd voelt en zijn volledige potentieel kan bereiken.

Houd er rekening mee dat we als onderdeel van ons wervingsproces verschillende processen kunnen gebruiken om ons te helpen inzicht te krijgen in uw vaardigheden en ervaring met betrekking tot de functie.

Als onderdeel van ons wervingsproces zullen we altijd overwegen hoe kandidaten passen bij onze waarden, waarover u hier meer kunt lezen.

 

#LI-JP1

 
Loading...
Close map
Location
Amsterdam Cargo
Anchoragelaan 50, Menzies World Cargo, Schiphol, Netherlands, 1118 LE
Loading...
 • Salary:
  In overeenstemming met vaardigheden en ervaring
 • Location:
  Amsterdam Cargo
 • Region:
  Continental Europe
 • Function:
  Aviation
 • Vacancy Type:
  Full-Time Fixed Term
 • Hours Per Week:
  38.75
 • Closing Date:
  31 August 2023
Loading...
Loading