Close
menu close
Loading...
 

Menzies Aviation söker nu flera Lounge Agenter som är intresserade av extraarbete och vill bli en del av ett världsomspännande företag! 

Gör någons dag, varje dag

Som Lounge Agent kommer du att ansvara för servicen gentemot kunderna i våra lounger. Som en del i vårt team i loungen är ditt bemötande och din service av största vikt. Förutom att säkra en korrekt, vänlig och tidseffektiv hantering av registrering i reception, ser du även till att det utbud i form av mat, dryck och snacks håller den kvalitet vi erbjuder våra kunder. Arbetet ställer krav på att du har hög servicekänsla, initiativrikedom samt trivs att arbeta och utvecklas i en dynamisk och internationell miljö. Som en del i vårt team, spelar du en viktig roll i varje resenärs resa. Arbetet innebär även vissa tunga lyft då man även kommer att ta emot varuleveranser.

Du behöver 

 • Vara 20 år eller äldre (detta då alkoholhaltiga drycker hanteras i arbetet)
 • Inneha fullständig gymnasiekompetens eller utbildning som arbetsgivaren bedömer som motsvarande
 • Svenska och engelska; flytande i tal och skrift. Andra språk är meriterande
 • Gilla en snabbföränderlig arbetsdag och ha förmågan att snabbt kunna anpassa dig till förändrade prioriteringar och situationer
 • Vara pålitlig, punktlig och gilla att arbeta organiserat


Vad du får av oss

Du kommer att vara del av en organisation som förstår värdet av den roll medarbetarna spelar. Du kommer snabbt att märka att flygplatsmiljön är en unik plats att arbeta på. Flygplatsvärlden är en värld i sig, en folkrik värld med ett högt tempo, där ingen dag är den andra lik. Du kommer att arbeta i en variationsrik miljö med utvecklingsmöjligheter där du har vårt fulla stöd, för att hjälpa dig genom din karriär och utveckling hos oss.

Som anställd hos oss krävs det att du genomgår en säkerhetsprövning genom Transportstyrelsen i enlighet med Airport Regulations, där godkänt resultat krävs. För att uppfylla dessa krav är en del att du kan bevisa vad du gjort de senaste 5 åren i form av referenser och stödjande dokumentation, så som intyg och certifikat.

 

Startdatum: Efter överenskommelse. Du börjar din anställning med utbildning där teori och praktik varvas

Arbetstider: Skifttjänstgöring, vilket innebär tjänstgöring dag, kvällar och helger. Ob-tillägg enligt gällande kollektivavtal.

Omfattning: Behovsanställning (Timanställning)

Placering: Arlanda flygplats

Sista ansökningsdag: 2022-07-20,  men tjänsten kan komma att tillsättas tidigare då rekryteringen sker löpande.

 

Om Menzies Aviation 

Menzies Aviation är ett globalt markserviceföretag där passagerare, ramp och frakt hanteras. Vår personal tar hand om miljoner passagerare och ser till att bagage hanteras, flygplan är klara för boarding och att bagaget hanteras varsamt.

Med verksamhet i 31 länder vid mer än 140 stationer och ett världsomspännande team med fler än 21000 anställda, hanteras över 500 flygbolag och över en miljon flygningar och 1,6 miljoner ton frakt varje år... och vår verksamhet växer fortfarande. Vi arbetar för att vara bäst på det vi gör och det betyder att vi anställer de bästa i branschen.

 

 
Loading...
Close map
Location
Stockholm Arlanda Airport
Box 197, Stockholm - Arlanda Flygplats, Arlanda, Sweden, 190 45
Loading...
 • Salary:
  Hourly
 • Location:
  Stockholm Arlanda Airport
 • Region:
  Northern Europe
 • Function:
  Aviation
 • Vacancy Type:
  Casual
Loading...
Loading