Close
Loading...

Menzies Aviation söker nu en Lounge Manager för ett föräldravikariat!

Vill du ha ett ansvarsfullt ledande arbete i en verksamhet som växer och utvecklas, där du får möjlighet till personlig utveckling inom aviation och ledarskap? Hos oss får du ta ett stort ansvar inom en bred servicefunktion omfattande både service och loungeverksamhet där du kan påverka den framtida utvecklingen. Välkommen med din ansökan!

Vår lounge på Landvetter gästas dagligen av allt från 200 till 700 resenärer som förväntar ett trevligt och professionellt bemötande, behaglig atmosfär, mat, dryck, bra WiFi m.m. Gästerna är både Svenska och utlänska med allt från affärsresenärer till glada semestersfirare. M.a.o. är arbetet mycket omväxlande från att planera arbetet, beställa och organisera till att vara förebilden ute på golvet i den direkta kontakten med gästerna.

Ansvarsområde:
Ekonomi-, budget- och resultatansvar för avdelningen. Personalansvar inklusive schema, fackliga avtal, ansvar för rutiner inom miljö och hälsa. Du hanterar även inköp samt lager- och kostnadskontroll, kvalitetskontroll av serveringsområden, serveringstillstånd samt mål- och resultatuppföljning.

Vidare ansvarar du för att upprätthålla standarder för arbetsbeskrivningar och rutiner samt arbetar aktivt och innovativt för att kontinuerligt utveckla verksamheten. 

Din profil:
Vi söker dig som lägst har en gymnasieutbildning med inriktning ekonomi samt har en vidareutbildning inom Food & Beverage, gärna en livsmedelsutbildning (t.ex. HACCP-utbildning). Alternativt har du förvärvat motsvarande kunskaper och praktisk erfarenhet på annat sätt. Vi ser att du har erfarenhet av personalledning och budgetarbete liksom kunskap om gällande alkohollagstiftning. Därtill har du några års erfarenhet av att driva och utveckla liknande verksamheter, gärna i internationell miljö. Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift är en förutsättning för tjänsten och ytterligare språkkunskaper är ett plus – vilket även gäller viss IT-vana.

Som person är du en ordningsam lagspelare som tycker om problemlösning och att samarbeta med andra för att komma fram till kreativa lösningar. Du gillar och stimuleras av ett högt arbetstempo. Rollen som chef ställer höga krav på dina ledaregenskaper; du är lyhörd och kan på ett naturligt sätt skapa förtroendefulla relationer. Därtill inspirerar och motiverar du dina medarbetare till att tillsammans skapa laganda och engagemang för att nå verksamhetens mål. Du har även ett intresse för att utveckla både verksamheten och dina medarbetare samt en god förmåga att implementera, driva och genomföra förändringar. Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.

Start: Efter överenskommelse

Omfattning och anställningsform: 100% vikariat på ca 12 månader

Arbetstider: Dagtid

Placering: Landvetter flygplats

Sista ansökningsdag: Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag då tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Dock senast: 2019-06-30.

 

Varmt välkommen med din ansökan! 


 
Loading...
Close map
Location
Gothenburg-Landvetter Airport
Landvetter Flygplats, Landvetter, Centralgrinden, Sweden, 438 80
Loading...
 • Salary:
  Monthly
 • Location:
  Gothenburg-Landvetter Airport
 • Region:
  Northern Europe
 • Function:
  Aviation
 • Vacancy Type:
  Full-Time Fixed Term
 • Hours Per Week:
  40
Loading...