Close
Loading...

Gör någons dag, varje dag

När du är en i vårt team spelar du en viktig roll i varje resenärs resa

Din roll
Som Rampmedarbetare arbetar du i den dagliga operativa verksamheten som sköter alla sysslor runt ett flygplans ankomst och avgång. Oavsett om du lossar eller lastar bagage, manuellt eller med hjälpmedel, är du ett par säkra händer som ser till att bagaget är på rätt plats i rätt tid. Du utför inspektioner av utrustning och flygplan samt rapporterar de fel som upptäcks genom att exempelvis hantera den dokumentation som krävs. Genom att följa flygbolagsspecifika procedurer, sätter du våra kunder och dera kunders behov främst i allt du gör.

Du behöver

 • Tala flytande svenska och ha goda kunskaper i engelska
 • Ha minst B-körkort
 • Inneha fullständig gymnasiekompetens eller utbildning som arbetsgivaren bedömer som motsvarande
 • Gilla en snabbföränderlig arbetsdag, ha förmågan att snabbt kunna anpassa dig till förändrade prioriteringar och situationer
 • Vara pålitlig och ansvarsfull då säkerhet är vår största prioritering
 • Gilla att arbeta fysiskt

Vad du får av oss

Du kommer vara en del i en organisation som förstår värdet i alla medarbetare. Menzies Aviation är ett serviceföretag där People Matters, den service och det engagemang du och ditt team ger spelar roll. Du kommer snabbt att märka att flygplatsmiljön är en unik plats att arbeta i och du kommer träffa på många nya bekantskaper. Flygplatsvärlden är en värld i sig, en folkrik värld med ett högt tempo, där ingen dag är den andra lik. Du kommer att arbeta i en variationsrik miljö med utvecklingsmöjligheter där du har vårt fulla stöd, för att hjälpa dig genom din karriär och utveckling hos oss.

Som anställd hos oss krävs det att du genomgår en säkerhetsprövning genom Transportstyrelsen i enlighet med Airport Regulations, där godkänt resultat krävs. För att uppfylla dessa krav är en del att du kan bevisa vad du gjort de senaste 5 åren i form av referenser och stödjande dokumentation, så som intyg och certifikat.

 

Startdatum: Kursstart den 25:e november. Du erhåller en gedigen utbildning i 3 veckor där teori och praktik varvas

Arbetstider: Skifttjänstgöring, vilket innebär tjänstgöring dag, kvällar och helger. Ob-tillägg enligt gällande kollektivavtal

Antal: 12

Omfattning: 70% tillsvidare med provanställning i 6 månader. Morgonschema från ca 05:00 till senast 14:00 alternativt kvällsschema från ca 14:00 till senast 22:00.

Ort: Stockholm Arlanda-airport

Sista ansökningsdatum: 2019-11-17, men tjänsten kan komma att tillsättas tidigare då rekryteringen sker löpande.

Om Menzies Aviation

Menzies Aviation är ett globalt markserviceföretag där passagerare, ramp och frakt hanteras. Vår personal tar hand om miljoner passagerare och ser till att alltifrån incheckning till ankomst sker med samma höga standard. Med verksamhet i 36 länder vid mer än 200 stationer och ett världsomspännande team med fler än 32 000 anställda, hanteras över 500 flygbolag och över en miljon flygningar och 1,6 miljoner ton frakt varje år... och vår verksamhet växer fortfarande. Vi arbetar för att vara bäst på det vi gör och det betyder att vi anställer de bästa i branschen.


 
Loading...
Close map
Location
Stockholm Arlanda Airport
Stockholm - Arlanda Flygplats, Arlanda, Sweden, 190 45
Loading...
 • Salary:
  Tariff
 • Location:
  Stockholm Arlanda Airport
 • Region:
  Northern Europe
 • Function:
  Aviation
 • Vacancy Type:
  Part-Time Permanent
 • Working Pattern:
  Shift
 • Hours Per Week:
  26.6
Loading...