Close
Loading...

Vi söker nu fyra Stationsassistenter till Ankomstservice inför sommaren 2018!

GÖR NÅGONS DAG, VARJE DAG

Som ansiktet utåt för Menzies Aviation och flygbolagen du representerar, är du början på resan för flera olika människor. Vid välkomnandet av människor från hela världen, guidar du och assisterar du dem genom hela deras resa på flygplatsen. Som agent på ankomstservice är du behjälplig med att upprätta rapporter för försvunnet och skadat bagage, du blir våra kunders bagagedetektiv. Du har ett trevligt och positivt bemötande för korrekt hantering av uppgifterna. Ditt bemötande och lugn är grundpelarna i ditt arbete. Genom att följa flygbolagsspecifika procedurer, sätter du våra kunder och dera kunders behov främst i allt du gör.

Din roll:

Du drivs av att ge bästa möjliga service till vår personal och våra kunder och har sedan tidigare erfarenhet av att arbeta självständigt. För att trivas i rollen krävs det vidare att du har ett lösningsfokuserat förhållningsssätt, du kan anpassa dig till tidsknappa situationer och är van att ta itu och lösa de olika uppgiftena som uppstår. Därtill gillar och stimuleras du av ett högt arbetstempo och har en positiv inställning till förändringar. Arbetet kan ibland innebära tunga lyft och kan därför vara fysiskt krävande.

 Det du behöver ha med dig i bagaget:

 • Kund- och säkerhetsfokus
 • Tydlig, självsäker och ärlig kommunikation
 • Pålitlig, punktlig och har förmåga att organisera
 • En approach som är respektfull, vänlig och stöttande
 • Flexibilitet och förmågan att anpassa sig till förändrade prioriteringar och situationer
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska
 • Har fullständig gymnasiekompetens eller utbildning som arbetsgivaren bedömer som motsvarande
 • Har B-körkort

Vad du får av oss:

Du kommer att vara del av en organisation som förstår värdet av den roll medarbetarna spelar. Du kommer snabbt att märka att flygplatsmiljön är en unik plats att arbeta på. Flygplatsvärlden är en värld i sig, en folkrik värld med ett högt tempo, där ingen dag är den andra lik. Du kommer att arbeta i en variationsrik miljö med utvecklingsmöjligheter där du har vårt fulla stöd, för att hjälpa dig genom din karriär och utveckling hos oss.

Som anställd hos oss krävs det att du genomgår en säkerhetsprövning genom Transportstyrelsen i enlighet med Airport Regulations, där godkänt resultat krävs. För att uppfylla dessa krav är en del att du kan bevisa vad du gjort de senaste 5 åren i form av referenser och stödjande dokumentation, så som intyg och certifikat.

Anställningsvillkor:

Startdatum: Du börjar din anställning 2018-04-09 med flera veckors utbildning som varvas med teori och praktik
Arbetstider: Skifttjänstgöring, vilket innebär tjänstgöring dag, kvällar och helger. Ob-tillägg enligt gällande kollektivavtal
Antal: 4
Omfattning: Visstidsanställning med 80% sysselsättningsgrad under sommaren med chans till förlängning
Placering: Landvetter flygplats 
Urval: Sker löpande så varmt välkommen med din ansökan innan ansökningstiden har gått ut. (Tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag)
Sista ansökningsdag: 2018-03-16

Eventuella frågor om tjänsten kan ställas till Paxchef Joeri Van Bree – Joeri.VanBree@menziesaviation.com

Om Menzies Aviation:

Menzies Aviation är ett globalt markserviceföretag där passagerare, ramp och frakt hanteras. Vår personal tar hand om miljoner passagerare och ser till att bagage hanteras, flygplan är klara för boarding och att bagaget hanteras varsamt.

Med verksamhet i 31 länder vid mer än 140 stationer och ett världsomspännande team med fler än 21000 anställda, hanteras över 500 flygbolag och över en miljon flygningar och 1,6 miljoner ton frakt varje år... och vår verksamhet växer fortfarande. Vi arbetar för att vara bäst på det vi gör och det betyder att vi anställer de bästa i branschen.


 
Loading...
Close map
Location
Gothenburg-Landvetter Airport
Landvetter Flygplats, Landvetter, Centralgrinden, Sweden, 438 80
Loading...
 • Salary:
  Hourly/Monthly
 • Location:
  Gothenburg-Landvetter Airport
 • Region:
  Northern Europe
 • Function:
  Aviation
 • Vacancy Type:
  Casual
 • Working Pattern:
  Shift
 • Hours Per Week:
  26,60
Loading...