Close
Loading...

Gör någons dag, varje dag

När du är en i vårt team spelar du en viktig roll i varje resenärs resa

Din roll

Vi söker nu en medarbetare till våra Lounger. Som Loungevärd/värdinna kommer du att ansvara för servicen mot passagerare i våra lounger. Du kommer att ta emot, registrera samt ta betalt av besökare. I arbetet ingår bland annat att duka fram buffé och plocka undan disk. Arbetet innebär även vissa tunga lyft då man kommer att ta emot varuleveranser. Arbetet är förlagt till dygnets alla timmar vilket innebär skifttjänstgöring och tjänstgöring på alla våra lounger på Arlanda enligt fastställt schema.

 

Vi söker dig som

 • Har gymnasiekompetens
 • Lätt kan ta dig till/från flygplatsen under alla tider på dygnet
 • Är 20 år eller äldre (detta då alkoholhaltiga drycker hanteras i arbetet)
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska

Som person ser vi att du är prestigelös och ansvarstagande. Du är en social person som gillar att utvecklas och har hög arbetsmoral. Vidare ser vi att du har ”skinn på näsan” och duktig på att bemöta olika typer av människor. För att trivas krävs även förmågan att att hantera stressiga situationer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Vad du får av oss

Du kommer vara en del i en organisation som förstår värdet i alla medarbetare. Menzies Aviation är ett serviceföretag där People Matters, den service och det engagemang du och ditt team ger spelar roll. Du kommer snabbt att märka att flygplatsmiljön är en unik plats att arbeta i och du kommer träffa på många nya bekantskaper. Flygplatsvärlden är en värld i sig, en folkrik värld med ett högt tempo, där ingen dag är den andra lik. Du kommer att arbeta i en variationsrik miljö med utvecklingsmöjligheter där du har vårt fulla stöd, för att hjälpa dig genom din karriär och utveckling hos oss.

Som anställd hos oss krävs det att du genomgår en säkerhetsprövning genom Transportstyrelsen i enlighet med Airport Regulations, där godkänt resultat krävs. För att uppfylla dessa krav är en del att du kan bevisa vad du gjort de senaste 5 åren i form av referenser och stödjande dokumentation, så som intyg och certifikat.

 

Startdatum: Efter överenskommelse

Arbetstider: Skifttjänstgöring, vilket innebär tjänstgöring dag, kvällar och helger. Ob-tillägg enligt gällande kollektivavtal.

Antal: 2

Omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning i 6 månader, sysselsättningsgrad 100%

Ort: Stockholm Arlanda-airport.

Sista ansökningsdag: 2019-10-27, men tjänsten kan komma att tillsättas tidigare då rekryteringen kommer att pågå löpande.

 

Om Menzies Aviation

Menzies Aviation är ett globalt markserviceföretag där passagerare, ramp och frakt hanteras. Vår personal tar hand om miljoner passagerare och ser till att alltifrån incheckning till ankomst sker med samma höga standard. Med verksamhet i 36 länder vid mer än 200 stationer och ett världsomspännande team med fler än 32 000 anställda, hanteras över 500 flygbolag och över en miljon flygningar och 1,6 miljoner ton frakt varje år... och vår verksamhet växer fortfarande. Vi arbetar för att vara bäst på det vi gör och det betyder att vi anställer de bästa i branschen.


 
Loading...
Close map
Location
Stockholm Arlanda Airport
Stockholm - Arlanda Flygplats, Arlanda, Sweden, 190 45
Loading...
 • Salary:
  Tariff
 • Location:
  Stockholm Arlanda Airport
 • Region:
  Northern Europe
 • Function:
  Aviation
 • Vacancy Type:
  Full-Time Permanent
 • Working Pattern:
  Shift
Loading...